25

Datum invoeren bij voorraadmutatie

  • Afgerond

A

Bij invoeren voorraadmutatie wordt automatisch de dag van ingave genomen. Vaak boek ik voorraadmutaties later in en wil ik de datum waarop de mutatie werkelijk heeft plaatsgevonden correct invoeren. Dit kan nu niet.

A

Activiteit Nieuwste / Oudste

Avatar

Silvasoft Team

Status gewijzigd in: Afgerond

Avatar

Silvasoft Team

Goed nieuws! Deze functie is nu beschikbaar. Bij het aanmaken of bewerken van een voorraadmutatie kan de datum overschreven worden. Tevens kan vanuit de voorraadtelling nu een afwijkende datum voor de voorraadmutatie aangehouden worden (bijvoorbeeld teldatum of een eigen datum). Er kunnen nu dus ook 'historische' voorraadmutaties aangemaakt worden.


  • D
B

Bernice

Goedemiddag beheerders,
Is er nog ene planning om hieraan te werken?


D

Dieter

Dag beheerders, hebben jullie dit nog steeds op agenda staan? Het zou echt makkelijk zijn voor een correcte voorraadbepaling.


  • M
A

David

Ik ben nieuw hier en heb net al onze inkoop orders doorgevoerd en dan is het wel gek idd dat alles vandaag is binnengekomen. Maar ook: soms blijft een bon een week liggen voordat ik hem doorvoer. Dus ook ik ben blij dat deze opgepakt gaat worden.


M

Monique Snijders Haircare

Is er ondertussen meer te zeggen over de timing van deze wens?


D

Dieter

Enig idee wanneer dit van ingepland naar geïntegreerd gezet wordt. Wij kampen met hetzelfde 'probleem'. Zou fantastisch zijn als ik de correcte datum van ontvangst kan ingeven.


A

Gert

Is hiermee antwoord voor het probleem van backorders ook voorzien en al datum bekend?


M

Monique Snijders Haircare

Is er wellicht iets meer bekend over de timing hiervan? Dit ivm '3 maanden geleden ingepland'. Vast bedankt!


Avatar

Silvasoft Team

Status gewijzigd in: Ingepland

M

Monique Snijders Haircare

Eens! Dit is echt zo jammer en voor mij een reden om de voorraadmodule (zojuist getest) nog niet te gaan gebruiken. Ik heb echt maar een eenvoudige voorraadspecificatie nodig - dus niet gekoppeld aan de boekhouding - met handmatig beheer maar wanneer je niet zelf een datum van opboeken/afboeken kunt bepalen is het haast niet te gebruiken. Wat te denken van goede perioderapportages? Onmogelijk..

Het moet toch vrij eenvoudig zijn om die automatische datum van vandaag (standaard boekingsdatum) te kunnen aanpassen naar de datum wanneer je je voorraadmutaties verwerkt wilt zien worden. De rapportages zijn hierdoor ook niet bruikbaar.