16

Eigen velden exporteren

  • Afgerond

A
Robin

Wij werken met extra velden zoals bijvoorbeeld een adviesverkoopprijs. Als we een export maken kunnen wij dit veld niet zien.
Dit willen we wel heel graag want dan kun je bijvoorbeeld een prijslijst exporteren.

A

Activiteit Nieuwste / Oudste

Avatar

Silvasoft Team

Status gewijzigd in: Afgerond

Avatar

Silvasoft Team

Het is nu mogelijk om eigen velden te exporteren! Ga hiervoor naar het menu: Rapportages > Eigen rapportages. Hier klikt u op "Aangepaste rapportage toevoegen". U kunt vanuit dit scherm zelf een producten export samenstellen. Hierbij kunt u ook eigen velden toevoegen aan de export! Voor vragen neem gerust contact op met onze helpdesk!


J

Jeroen

Dit zou voor ons een grote meerwaarde hebben.
Het zou wel erg fijn zijn als deze velden ook meegenomen kunnen worden in de export van artikel, verkoop en kostplaats statistieken op regelniveau.


M

Michel

Heel fijn als deze mogelijkheid er komt, zowel voor import als export van eigen velden. :)


Avatar

Silvasoft Team

Op dit moment kunt u de eigen velden alleen exporteren. Importeren van eigen velden kan enkel via een API koppeling (zie: developers.silvasoft.nl). We zijn nog de mogelijkheid aan het bekijken om vrije velden te importeren vanuit Excel.


Avatar

Silvasoft Team

Status gewijzigd in: Ingepland

A

Admin

Dit zou voor ons ook een heel grote meerwaarde zijn.


V

Sales

Wij hebben veel eigen velden toegevoegd die van belang zijn bij import en export van producten zoals HS codes etc. Kunnen deze velden meegenomen worden in de import en export zodat wij deze sneller kunnen aanpassen.


Avatar

Silvasoft Team

Op dit moment kunt u de eigen velden alleen exporteren via de nieuwe vrije export. Importeren van eigen velden kan enkel via een API koppeling (zie: developers.silvasoft.nl). We zijn nog de mogelijkheid aan het bekijken om vrije velden te importeren vanuit Excel. Voor het importeren raad ik u aan een apart feedback item aan te maken, of te stemmen op een eventueel reeds bestaande.


Avatar

Dennis

Samengevoegd met: Eigen velden bij producten opnemen in de export

V

Vicky

idem hier voor de verschillende prijscattegorien. ik kan nu alleen een prijslijst exporteren met de standaard prijs.