1

Inkoopadministratie

  • Afgerond

J
Jeroen

Ik zou graag de Inkoopadministratie tab aangepast willen zien. Moet dagelijks inkooporders aanmaken en een keuze maken tussen 122 leveranciers. En dat gaat moeizaam. Wat ik graag aangepast zou willen zien is het volgende;
• Er staan 18 standaard leveranciers op een niet alfabetische volgorde in en ik kan deze standaard leveranciers niet aanpassen. Ik zou dat zelf willen aanpassen naar mijn 18 meest voorkomende leveranciers. Nu moet ik elke keer een leverancier toevoegen en die komt op een random (niet alfabetische) plaats te staan binnen de 18 standaard leveranciers.
• Als ik dan een leverancier kies, staat er een lijst van 40 producten rechts in het scherm. Voor mij kan dat scherm weg. Ik wil gelijk een concept inkooporder kunnen maken en producten op code kunnen toevoegen. Nu moet ik eerst 1 product selecteren, dan een inkooporder van de selectie maken, vervolgens opslaan als concept en dan moet ik naar het tabblad concepten om daar pas te kunnen doen wat ik in eerste instantie wilde doen. Te veel stappen dus die onnodig zijn.

Mijn advies, maak een selectiescherm (dropdown) met alle leveranciers die je kan selecteren op naam door beginletter van leverancier in te typen. En daarna gelijk in een veld te komen waar je producten zelf kan toevoegen zoals je dat kan doen in de conceptorder tab.

A

Activiteit Nieuwste / Oudste

Avatar

Silvasoft Team

Status gewijzigd in: Afgerond

Avatar

Silvasoft Team

De inkoopadministratie functionaliteit is recent flink verbeterd en gewijzigd. Uw feedback slaat nog terug op de oude situatie. Ik sluit daarom dit feedback item. Mocht u echter toch nog verbeteringen hebben voor de inkoopadministratie dan is dat altijd welkom als nieuwe feedback.


Avatar

Silvasoft Team

Binnenkort gaat er een grote update live voor de inkoopadministratie. Met deze update is er behoorlijk veel gewijzigd en is het inkoopproces ook flink verbeterd en gewijzigd. Handmatig producten inkopen is ook een stuk makkelijker geworden (minder klikken, meer vanuit 1 scherm). Naar verwachting gaat deze update binnen 1-2 weken live. We verwachten dat daarmee de werkwijze voor u flink is verbeterd. Mocht u daarna nog ideeën hebben dan horen we dat graag!