6

Inkoopopdracht met batch nummer

  • Afgerond

R
Rembrandt

Bij het versturen va neen inkoopopdracht kan er geen batchnummer worden vermeld in de inkooporder. Als voorbeeld; we kopen een maakdeel in bij een leverancier volgens onze tekening. De leverancier dient te weten volgens welke revisie (batchnummer) hij dit dient te maken. Het veld is wel beschikbaar in Silvasoft dus zou het een kleinigheid zijn dit toe te voegen aan de document template selectie - kolom toevoegen.

A

Activiteit Nieuwste / Oudste

Avatar

Silvasoft Team

Status gewijzigd in: Afgerond

Avatar

Silvasoft Team

Het is nu mogelijk om in te kopen voor batch- of serienummers. Daarnaast wordt nu per batch- of serienummer bijgehouden hoeveel er in bestelling is. U heeft voor deze nieuwe functies de add-on 'Batch- en serienummers' nodig welke u kunt inschakelen via het menu: Beheer > Abonnement & kosten. Mocht u reeds gebruik maken van batchnummers binnen Silvasoft dan is deze add-on reeds automatisch voor u ingeschakeld.


Avatar

Silvasoft Team

Momenteel zijn we in de testfase van een grote update aan de inkoopadministratie en voorraadbeheer functies van Silvasoft. Met deze update wordt het (naast veel andere nieuwe mogelijkheden en mooie verbeteringen) mogelijk om in te kopen voor batch / serienummers.


Avatar

Silvasoft Team

Status gewijzigd in: Ingepland