13

Marge zichtbaar bij producten

  • Afgerond

I
Wijnkoperij Van den Hoogen

Is het mogelijk om de marge per product op de pagina 'Producten' te krijgen? Zowel individueel als op het overzicht van alle producten.

A

Activiteit Nieuwste / Oudste

M

Marco

Bedankt voor deze update!
Als er bijvoorbeeld een product met een inkoopprijs van 3 euro is en de verkoopprijs 12 euro dan dient de marge toch 400% te zijn? Ik zie nu 40%.


M

Marco

Net onderstaand antwoord gekregen:

U heeft een verkoopprijs van €28,93 (exclusief btw) en geeft een inkoopprijs van €3 (excl btw) op. De marge is het verschil tussen €28,93 en €3 oftewel €25,93 (exclusief btw). De kolom voor het percentage geeft aan welk gedeelte van de verkoopprijs (percentueel) de marge is.


Avatar

Silvasoft Team

Status gewijzigd in: Afgerond

Avatar

Silvasoft Team

Deze functie is inmiddels beschikbaar in Silvasoft. De marge wordt automatisch berekend op basis van de laatste inkoopprijs en de standaard verkoopprijs. In de overzichten kan het als kolom worden toegevoegd (via het tandwiel). De marge wordt berekend en getoond in zowel % als €.


Avatar

Silvasoft Team

Samengevoegd met: Vermelding 'Marge' bij producten

A

Arno

Zou het ook ineens kunnen om een verkoopprijs automatisch te berekenen op basis van de gewenste marge? Stel je koopt product A voor 100 euro en je wenst daar 30% marge op te nemen. Dat het systeem de verkoopprijs automatisch op 130 euro zet?


  • I
  • N
  • J
Avatar

Silvasoft Team

Beste Arno, bedankt voor deze aanvullende feedback. Dit is niet opgenomen met de huidige oplossing. Wellicht een mooie voor in de toekomst. U kunt deze eventueel als aparte feature aanmelden zodat het gescheiden blijft in het systeem.