5

Standaard kostenplaats bij productcategorie

  • Afgerond

A
Arno

Is het mogelijk om bij een product een standaard kostenplaats te kiezen die per factuur wel overschreven kan worden?

Dit voor zowel inkoop als verkoop?

Een alternatief of een extra toevoeging zou kunnen zijn om deze standaard kostenplaats toe te voegen aan een productcategorie zodat alle producten onder die categorie op die kostenplaats komen te staan.

A

Activiteit Nieuwste / Oudste

Avatar

Silvasoft Team

Status gewijzigd in: Afgerond

Avatar

Silvasoft Team

Deze functie is nu opgepakt met hergebruik van reeds bestaande functionaliteiten. Het was reeds mogelijk om bij grootboekrekeningen een 'standaard kostenplaats' in te stellen. Het was ook al mogelijk om bij productcategorieƫn een 'standaard grootboekrekening' in te stellen. Bij het maken van een factuurregel wordt vanaf nu automatisch een kostenplaats geselecteerd als deze is gekoppeld aan de grootboekrekening die gekoppeld is aan de categorie. Het is dus via deze weg indirect mogelijk om op productcategorie niveau een standaard kostenplaats te koppelen via de grootboekrekening.


Avatar

Silvasoft Team

We gaan de mogelijkheid toevoegen tot het koppelen van een standaard kostenplaats bij productcategorieƫn. Deze kostenplaats zal dan automatisch gekoppeld worden aan factuurregels op basis van het product bij de factuurregel.


Avatar

Silvasoft Team

Status gewijzigd in: Ingepland

Avatar

Dennis

Samengevoegd met: Standaard kostenplaats bij productcategorie