0

Projectplan - rapportage voor klanten en interne opvolging (facturatie)


A
Jan

Project rapportage:
Ik lever diensten en implementeer software.
Klantzijde van de vraag: Klanten zijn hoofdzakelijk zorginstellingen. Zij verwachten voor de deelfacturatie een helder projectstappenplan en voortgangsrapportage. Ik kan moeilijk een klant toegang geven tot mijn online systeem voor deze voortgangsrapportage. (projecten kennen meestal enkele maanden doorlooptijd).
Gebruikerszijde van de vraag: Doordat ik hoofdzakelijk in een projectplan per klant werk en ook software aankoop: kost op een deelstap, koop ik steeds meer diensten aan van twee freelancers. Ook zij vormen een deelkost op een project. Om deze kosten - bestelling te bewaken heb ik een kostoverzicht per project nodig waarvoor de diensten van mijn boekhoudkantoor te omslachtig zijn en steeds "achteraf".
Ik zou dus graag enkele templates willen maken waarbij ik een overzicht heb van alle projecten:
- klantnaam, projectnaam (soms verschillende ziekenhuizen per klant), start & geplande einddatum, deelstappen, idem data, verkoopprijzen en aankoopreferentie: naam leverancier, bestellingreferentie en bedrag, datum ontvangen factuur en bedrag.
Hierbij een voorbeeld van rapportage templates:
www.etsy.com/nl/listing/772700231/project-planner-afdrukbare-werkplanner?ga_order=most_relevant&ga_search_type=all&ga_view_type=gallery&ga_search_query=project+management+template&ref=sr_gallery-1-1&organic_search_click=1&bes=1
Hartelijk dank voor jullie consideratie.

Activiteit Nieuwste / Oudste

Avatar

Dennis

Samengevoegd met: Projectplan - overzicht afdrukken