9

Bedrijfsgegevens automatisch zoeken bij K.v.k.

  • Afgerond

W
Wiel

Door de naam vh bedrijf in te vullen zou er een lijst moeten verschijnen / mogelijkheid tot zoeken bij de KVK die dan de NAW Gegevens voor je opzoekt. Er zou dan wellicht een Api voor gemaakt kunnen worden die elke nacht de gegevens up to date maakt in geval iemand verhuist, dat je meteen het nieuwe adres op een nieuwe factuur krijgt. Ook bij Periodieke facturen.

A

Activiteit Nieuwste / Oudste

Avatar

Dennis

Status gewijzigd in: Afgerond

Avatar

Dennis

Beste Wiel,

Momenteel wordt dit ondersteund op basis van het BTW / VAT nummer en wordt in de centrale 'VIES' database van de gecontroleerd. De relatie / adresgegevens kunnen daarna aangevuld / overgenomen worden. U vindt dit op relatieniveau terug bij het BTW veld middels de knop 'Check'. Omdat het via deze database wordt ondersteund en deze ook buiten de landsgrenzen werkt zal dit niet via de KVK database worden opgehaald op dit moment.


A

Anoniem

Dit is een functie die je tegewoordig bij elk pakket tegenkomt. Helaas nog niet bij Silvasoft, dit scheelt een hoop toestenbordaanslagen per jaar. Hopelijk komen we deze kleine ingreep snel tegen in een update....


  • A