2

Follow up datum op Verkoopkans

  • Afgerond

R
reinout.vanhaeringen

Suggestie: Laat een Verkoopkans verdwijnen uit de Werkvoorraad na het invoeren van een Log + follow-up datum (nieuw!), waarna de Verkoopkans opnieuw verschijnt in Werkvoorraad, met gelijk blijvende Fase. Zie ook screenshot met suggestie


Details/ uitleg: momenteel wordt een Verkoopkans in de Werkvoorraad geplaatst op basis van het aantal dagen gespecificeerd op de Fase. Voorbeeld Fase: “Probeer een afspraak in persoon te regelen.” Eenmaal in die Fase, kan het 16 pogingen gedurende 3 maanden duren alvorens het tot een afspraak komt. De Fase blijft gedurende die 3 maanden ongewijzigd. Echter, wanneer gebeld is en afspraak is volgende week weer te bellen, verdwijnt Verkoopkans niet uit Werkvoorraad, immers Fase blijft gelijk. Hiermee wordt het onduidelijk wat in de Werkvoorraad nu werkelijk actie nodig heeft. Met deze suggestie (zie ook screenshot) is het mogelijk via de Log (gesprekverslag) de Verkoopkans te laten verdwijnen uit de Werkvoorraad totdat de (nieuwe) gespecificeerde datum is aangebroken. Daarmee bevat de Werkvoorraad alleen zaken die ook werkelijk actie nodig hebben vandaag.


A

Activiteit Nieuwste / Oudste

Avatar

Silvasoft Team

Status gewijzigd in: Afgerond

Avatar

Silvasoft Team

We hebben nu een 'snooze' functie geïntroduceerd om verkoopkansen tijdelijk uit de werkvoorraad te halen. Dit kan zowel vanuit de verkoopkans zelf gedaan worden als vanuit het overzicht (tabblad 'Werkvoorraad').


Avatar

Silvasoft Team

Status gewijzigd in: Ingepland