47

Aanmaningen per klant ipv per factuur

  • Afgerond

E
Edwin

Graag de mogelijkheid om betalingsherinneringen per klant te kunnen versturen in plaats van per factuur. Dit is namelijk meer de standaard. Op zo een herinnering kunnen op regelniveau de facturen worden vermeld met als informatie -onder andere- "dagen te laat", "oorspronkelijk factuurbedrag", "reeds betaald", "nog openstaand bedrag" en indien van toepassing "incassokosten"

A

Activiteit Nieuwste / Oudste

Avatar

Silvasoft Team

Status gewijzigd in: Afgerond

Avatar

Silvasoft Team

Goed nieuws! Deze functie is inmiddels beschikbaar.

Voor meer uitleg kunt u gaan naar het menu: Facturatie > Instellingen > Aanmaning instellingen > Aanmaningen bundel en daar klikken op de link "Uitleg bundel aanmaningen".

U kunt zelf de e-mail en bijlage (PDF) configureren voor de bundel aanmaningen, met op regelniveau informatie over de openstaande posten.


Avatar

Silvasoft Team

Deze wens is inmiddels opgenomen in de planning en zal binnenkort beschikbaar zijn!


Avatar

Silvasoft Team

Status gewijzigd in: Ingepland

N

Wanneer meerdere facturen onbetaald zijn heel graag één betalingsherinnering met daarin alle openstaande facturen, in plaats van een losse aanmaning voor elke factuur.


B

Bjorn

Zeer jammer dat dit rapport nog niet aanwezig is in het pakket. Wij krijgen ook zeer veel de vraag om een statement te sturen en de klanten zijn NIET gelukkig als ze dan opeens 5 mails krijgen in plaats van een mooi overzicht


S

Suzanne

Dit zou inderdaad een zeer gewenste toevoeging zijn aan de module


B

Bert

en de mogelijkheid om percentage schadevergoedingen en intresten aan te rekenen op het openstaande bedrag


  • A
L

Anoniem

Dit zou inderdaad een hele verbetering zijn. En veel overzichtelijker voor de klant. Alle facturen en creditnota's in een overzicht


  • A
R

Roy

graag, dit is wenselijk


C

Chris

Klopt. Veel overzichtelijker. Graag ook creditnota's opnemen in dit overzicht. Nu worden enkel facturen vermeld in de rappels en wordt er geen rekening gehouden met eventuele creditnota's die de klant in verrekening kan brengen.


  • J
M

Marcel

Zeer wenselijk


  • E
E

Edwin