51

Automatische betaallink in factuur-mail

  • Afgerond

J
Joost Snel

Wie wil ervoor zorgen dat ik een ideal betaallink in mijn mail kan meezenden met daarin de gegevens en bedrag van de factuur.

Dan wordt ik ( en vele andere denk ik ) Heel blij. Het schijnt dat dit de snelheid van betalen waanzinnig goed beïnvloed.

Ik hoor het graag, en zie uit naar je reactie.

Gr Joost

Verwacht: 2020

A

Activiteit Nieuwste / Oudste

Avatar

Silvasoft Team

Status gewijzigd in: Afgerond

Avatar

Silvasoft Team

Goed nieuws! Deze functie is inmiddels beschikbaar in Silvasoft. Zie: silvasoft.zendesk.com/hc/nl/articles/4406544592529-Mollie-betaallink-op-facturen-en-e-mails voor een volledige stapsgewijze instructie voor het gebruiken van deze nieuwe functie. Tevens is er een automatische boekhoudkoppeling beschikbaar met Mollie, waardoor betalingen via betaallinken automatisch in de boekhouding verwerkt worden. Dit wordt allemaal uitgelegd in de handleiding. Voor vragen kunt u altijd contact opnemen met support@silvasoft.nl en dan helpen we u zo snel mogelijk verder.


M

Menno

Goedendag, Is er inmiddels meer bekend over de verwachte datum voor de betaallink?


M

Menno

Verwacht in 2020. Is hier al meer informatie over wanneer dit toegepast gaat worden?


J

Joost Snel

Ik heb in december gehoord dat het bij de volgende update zou zitten. Ik hoop snel want die kunnen wij post-Corona straks HEEEEEEEEL goed gebruiken. Dit wordt het jaar van debiteuren management voor leveranciers aan direct getroffen sectoren voorspel ik zo. Dus alle zeilen bij. 🤞🤞


  • M
M

Marco

Ja, HEEL graag, kwam dit al niet op korte termijn (hoorde ik ergens in oktober 2020) - ik ga nu net live (01-01-2021) en mis nu al mijn MOLLIE koppeling.


Avatar

Silvasoft Team

Beste Marco, de koppeling is nu beschikbaar (inderdaad met Mollie). Zie: silvasoft.zendesk.com/hc/nl/articles/4406544592529-Mollie-betaallink-op-facturen-en-e-mails


J

Joost Snel

Wie wil er niet sneller zijn geld?

Kan Silvasoft een betaallink genereren in de factuur mail?

Vanzelfsprekend, met factuur nummer en bedrag.

Ik weet dat Mollie deze optie biedt voor ontwikkelaars.

Daar zouden we heeeeeeeeeeel blij mee zijn.


Avatar

Dennis

Samengevoegd met: Betaallink automatisch toevoegen in de factuur mail.

A

Arienne

Inderdaad. Daar worden wij ook heel blij van, een linkje welke standaard in de mail bij de factuur meegezonden wordt. Alles wat mee kan helpen zodat de klant sneller betaald is prima natuurlijk.


W

Wiel

Ik denk dat er gewoon een api moet komen om een QRcode aan te laten maken waarmee iedereen gewoon kan betalen zonder tussenkomst van betaalproviders als Mollie die weer 0.30c per transactie vragen


A

Echt superfijn dat dit wordt ingepland! Heb hiervoor gewerkt met een ander crm programma die invoicecloud gebruikte. Klanten kunnen hiermee gemakkelijk zien welke facturen nog openstaan en welke nog betaald moeten worden en dit kon dan via mollie. Werkte erg goed, misschien een idee?


G

Bij het emailen van de factuur voeg ik een Mollie Plink link toe aan de Ideal afbeelding die ik in de mail factuur template heb staan.


J

Joost Snel

En doe je dat dan handmatig?


G

Ik heb een afbeelding in de factuur staan en handmatig set ik de plink link er aan bij eigenschappen van de afbeelding.


Avatar

Dennis

Samengevoegd met: Facturen laten betalen via Mollie (iDEAL, Credit Card, etc)

Avatar

Silvasoft Team

Status gewijzigd in: Ingepland

M

Maurice

het zou dan wel een 'universele' manier moeten zijn om die betaallink toe te voegen. Wij werken bv met betaal-provider Mollie, die weer met Plink werkt voor de ideal-betaallink. Maar zo heb je er natuurlijk vele; Knap, IcePay, Adyen, MultiSafePay
En wat dacht je van PayPal ?
Of misschien wel een 'Tikkie' ??
Alles om de klant maar zo snel mogelijk te laten betalen is heeel erg welkom !


  • Avatar
  • V
  • A
  • E
Avatar

Silvasoft Team

Beste Maurice, we hebben gekozen om enkel met Mollie samen te werken. De koppeling is erg betaalprovider specifiek namelijk en behoorlijk complex. We willen daarom op dit moment focussen op 1 goede koppeling. Ik snap dat sommige klanten met een andere PSP werken, echter die zouden dan een aanvullend kunnen registreren bij Mollie, puur voor de betaallinken.