3

Betaallink onder button of plaatje

  • Afgerond

J
Jannie

De betaallink(wisselende url)niet zichtbaar in de factuur / mail layout zetten maar onder een button cq plaatje te plaatsen. Ziet er veel professionelere uit.

A

Activiteit Nieuwste / Oudste

Avatar

Silvasoft Team

Inmiddels is dit probleem wel echt opgelost. Er is een nieuwe token beschikbaar, namelijk %BetaallinkURL%. Deze kunt u gebruiken achter een plaatje/link. Dit zal geen foutmelding op uw template geven.


A

Anoniem

helaas werkt dit niet ik krijg de volgende melding als ik een mollie logo met daarin de betalingslink - Document 10875 kon niet worden gegenereerd omdat het ongeldige HTML bevat. Controleer uw template op elementen als plaatjes of teksten geplakt vanuit Word of HTML.


A

Anoniem

helaas geeft hij dan de volgende meldeing Document 10875 kon niet worden gegenereerd omdat het ongeldige HTML bevat. Controleer uw template op elementen als plaatjes of teksten geplakt vanuit Word of HTML.


Avatar

Silvasoft Team

Status gewijzigd in: Afgerond

Avatar

Silvasoft Team

U kunt dit zelf instellen. Wat u kunt doen is een plaatje toevoegen. Vervolgens koppelt u aan dat plaatje een link en als URL voor de link vult u %Betaallink% in. Dit zou moeten werken! Zo niet dan horen we dat ook graag!