13

Vast bedrag als korting ipv %

  • Afgerond

C
Carolien Voorhuis

Wij werken veel met projecten. Hier is het gebruikelijk dat men een project "afmaakt" naar een rond bedrag. Het zou handig zijn dat deze optie ook wordt geboden. doordat je nu perse een % moet invullen, wordt dit heel rommelig en verwarrend als je een 50% aanbetaal factuur moet maken (die wij over het subtotaal van de totale order berekenen ...(dus niet op product regel niveau!)

A

Activiteit Nieuwste / Oudste

Avatar

Silvasoft Team

Status gewijzigd in: Afgerond

Avatar

Silvasoft Team

Goed nieuws! We hebben de mogelijkheden tot het toevoegen van kortingen aan facturen / offertes / orders flink uitgebreid! Het is nu mogelijk om een korting als bedrag te geven op zowel factuurniveau als factuurregelniveau. Er kan zowel korting op het totaalbedrag excl. btw als op het totaalbedrag incl. btw worden gegeven. Een percentage korting geven kan uiteraard ook nog steeds!


Avatar

Silvasoft Team

Status gewijzigd in: Ingepland

M

meyerenco

Kortings mogenlijkheid met % en met bedrag, zou ook goed uitkomen voor facturen maken met een rond bedrag, nu regelmatig facturen van b.v. €53,01 en ontvangen betaling van €53,00, heel lastig om hier steeds een memoriaboeking voor te moeten maken.