24

2FA / Multi-factor authenticatie

  • Afgerond

Avatar
Dennis

De mogelijkheid om bijv. via een authenticator app 2FA / Multi-factor authenticatie te activeren en te gebruiken bij het inloggen op een Silvasoft account.

A

Activiteit Nieuwste / Oudste

Avatar

Silvasoft Team

Status gewijzigd in: Afgerond

Avatar

Silvasoft Team

Goed nieuws! Het is nu mogelijk om 2FA te activeren voor uw Silvasoft account. Onze excuses voor de vertraging omtrent dit item. Lees hier hoe het werkt en hoe u het kunt activeren: silvasoft.zendesk.com/hc/nl/articles/11362757681169


Avatar

Silvasoft Team

Status gewijzigd in: Ingepland

H

Hank

Beste Silvasoft, hoe kan het dat nu nog steeds niet geregeld is. Dit wordt buitengewoon vervelend. Ook mij is 3 jaar geleden toegezegd dat het geregeld zou worden. En nog steeds niet. Heel erg jammer. Ik kijk met lede ogen naar alle andere mooie verbeteringen. Waarvan ik dan denk dit moet eerst gebeuren!!!


A

Linda

Daar ben ik weer. Wanneer verschijnt nu een aangepaste planning??


A

Een absolute noodzaak. Graag feedback beste Silvasoft


H

Hank

Dit zou inderdaad in Q1 2020 geregeld zijn. Daarom heb ik gekozen voor Silvasoft. Waarom is het dan nu nog steeds niet geregeld. Ik ben hier niet blij mee.


A

Linda

Dit vind ik nog steeds een essentiƫle toevoeging. Graag zou ik hier een keer een reactie op zien. De planning staat nog steeds op 2020. Wordt hier nu wel of niet aan gewerkt?


A

Anoniem

Het ontbreken van noodzakelijke beveiliging weerhoudt mij ervan om klant te worden (lees: silvasoft mijn vertouwelijke gegevens toe te vertrouwen)


A

Linda

Er staat nog altijd dat het Q1/Q2 2020 (!) wordt verwacht. Wanneer wordt dit ingepland??


A

Linda

Is er al zicht wanneer 2FA wordt geactiveerd? Hier staat nog dat dit Q1/Q2 2020 verwacht wordt.. Ik vind het ontbreken van 2FA wel een serieus risico.


Avatar

Silvasoft Team

Status gewijzigd in: Ingepland

Avatar

Silvasoft Team

Status gewijzigd in: Open

Avatar

Silvasoft Team

Status gewijzigd in: Ingepland

I

Orange Media Squad

Dit zou in een dergelijk administratie pakket anno 2019 niet meer mogen ontbreken. Er staat redelijk gevoelige informatie in dit could pakket. Beveiling moet hoge(re) prio krijgen!


  • A